Home made sourmilk "longmilk"
Pour 1/2 cup of finished sourmilk or "longmilk" into
a fresh package with milk with 3% fat.
Put the package next to a heater and let it be there for 1 and 1/2 days.
You must not close the package because the bacteria needs to breath
so put a piece of clenex over the package and put a rubberband to hold it.
Now it is ready to serve or to be put in the refrigirator.
Häll 1/2 kopp färdiga sourmilk eller "longmilk" i
ett nytt paket med mjölk med 3% fett.
Sätt paket bredvid en värmare och låt det vara där under en och 1/2 dagar.
Du får inte stänga paketet eftersom bakterierna behöver för att andas
så sätta en bit clenex över paketet och sätta ett gummiband för att hålla den.
Nu är det klart att servera eller att sättas i kylskåp.
a fresh package with milk with 3% fat.
Put the package next to a heater and let it be there for 1 and 1/2 days.
You must not close the package because the bacteria needs to breath
so put a piece of clenex over the package and put a rubberband to hold it.
Now it is ready to serve or to be put in the refrigirator.
Häll 1/2 kopp färdiga sourmilk eller "longmilk" i
ett nytt paket med mjölk med 3% fett.
Sätt paket bredvid en värmare och låt det vara där under en och 1/2 dagar.
Du får inte stänga paketet eftersom bakterierna behöver för att andas
så sätta en bit clenex över paketet och sätta ett gummiband för att hålla den.
Nu är det klart att servera eller att sättas i kylskåp.
Comments
Post a Comment